EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE

ETAP PISEMNY
20.06.2017 (wszystkie zawody – 60 minut)
A.30, T.4, T.6, T.11 – godzina 10.00 – zbiórka w szkole 9.15
A.31,A.19, A.48 godzina 12.00 – zbiórka w szkole 11.15
Podczas etapu pisemnego uczniowie mogą posiadać kalkulatory. Na egzaminie obowiązuje strój galowy i obowiązkowa szkolna tarcza (przynosi szczęście 🙂)
ETAP PRAKTYCZNY
Dokumentacja 26.06.2017
technik logistyk A.31 ¬- 26.06.2017 godzina 9.00, zbiórka w szkole 8.15
technik technologii odzieży A.48 – 26.06.2017 godzina. 9.00 zbiórka 8.15
technik hotelarstwa T.11 – 26.06.2017 godzina. 9.00 zbiórka 8.15
technik logistyk A.30 – 26.06.2017 godzina. 16.00 zbiórka 15.15
technik żywienia i usług gastronomicznych T.15 godzina. 13.00 zbiórka 12.15
Dokumentacja na komputerze
technik ekonomista A.35 – 22.06.2017 godzina. 9.00 zbiórka 8.15
technik ekonomista A.36 – 26.06.2017 godzina. 9.00 zbiórka 8.15

W przypadku egzaminu polegającego na wypełnieniu dokumentacji oraz dokumentacji na komputerze prosimy pamiętać o dokumencie tożsamości, długopisach z czarnym wkładem, zakazie wnoszenia na salę egzaminacyjną telefonów komórkowych i innych urządzeń telekomunikacyjnych oraz stroju galowym. Szczegółowy wykaz przyborów, które zdający może wnieść na salę egzaminacyjną zamieszczony będzie na tablicy ogłoszeń wraz z listami zdających w poszczególnych salach.
Wykonanie
technik usług fryzjerskich, fryzjer – 22.06.2017, 27.06.2017, 28.06.2017 godzina 9.00 i 15.00 zbiórka 8.15 i 14.15
technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz – 24.06.2017, 26.06.2017 godzina 8.00, 12.00, 16.00 zbiórka 7.15, 11.15, 15.15
cukiernik – 26.06.2017 godzina 12.00, zbiórka 11.15
W przypadku egzaminu polegającego na wykonaniu zadania egzaminacyjnego prosimy pamiętać o odzieży ochronnej (fartuch), długopisie z czarnym wkładem, dowodzie osobistym (dokument ze zdjęciem wraz z numerem pesel) oraz książeczce do celów sanitarno – epidemiologicznych.

Author: ZSE

Share This Post On
Skip to content