Wymagania edukacyjne przedmioty gastronomiczne
Wymagania edukacyjne 2023-2024
- Technikum nr 3 – klasa I
- Technikum nr 3 – klasa II
- Technikum nr 3 – klasa III
- Wymagania Prowadzenie usług gastronomicznych klasa 3.pdf
- Wymagania Pracownia gastronomiczna klasa 3.pdf
- Wymagania Podstawy gastronomii klasa 3.pdf
- Wymagania Organizacja produkcji gastronomicznej klasa 3.pdf
- Wymagania Dietetyka i aktywność ruchowa klasa 3 TŻ.pdf
- Wymagania Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 3.pdf
- Wymagania Bezpieczeństwo i higiena pracy w organizacji i usługach klasa 3.pdf
- Technikum nr 3 – klasa IV
- Wymagania Prowadzenie usług gastronomicznych klasa 4.pdf
- Wymagania Podstawy gastronomii klasa 4 TŻ.pdf
- Wymagania Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 4 TŻ.pdf
- Wymagania Pracownia gastronomiczna przygotowywanie i wydawanie dań klasa 4 TŻ i UG.pdf
- Wymagania edukacyjne Organizacja produkcji gastronomicznej klasa 4.pdf
- Technikum nr 3 – klasa V
- Szkoła branżowa nr 5 – klasa I
- Wymagania Dietetyka i aktywność ruchowa.pdf
- Wymagania Przyjmowanie i magazynowanie żywności klasa 1 Branżowa Szkoła Kucharz.pdf
- Wymagania Pracownia gastronomiczna przygotowywanie i wydawanie dań klasa 1 Branżowa Szkoła Kucharz.pdf
- Wymagania Podstawy gastronomii klasa 1 Branżowa Szkoła Kucharz.pdf
- Wymagania Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii klasa 1K.pdf
- Szkoła branżowa nr 5 – klasa II
- Szkoła branżowa nr 5 – klasa III
- Szkoła branżowa II stopnia
- Wymagania Pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 1 BS2.pdf
- Wymagania Podstawy gastronomii klasa 1 SB2 SB5.pdf
- Wymagania Podstawy gastronomii klasa 2 BS2.pdf
- Wymagania Planowanie żywienia i usług gastronomicznych klasa 1 SB2 SB5.pdf
- Wymagania Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 2 BS2.pdf
- Wymagania Organizacja produkcji gastronomicznej klasa 2 BS2.pdf
- Wymagania BHP w gastronomii klasa 1 BS2.pdf