Egzamin zawodowy w Nowym Ekonomiku

ETAP PRAKTYCZNY

Dokumentacja 3.06.2024

  • technik hotelarstwa HGT.03 – godzina 9.00, zbiórka w szkole 8.15 (sala 207, 209, 103)
  • technik organizacji turystyki HGT.07 – godzina 9.00, zbiórka w szkole 8.15 (sala 208, 210)
  • technik logistyk SPL.01 – godzina 9.00, zbiórka w szkole 8.15 (sala 105, 108, 109, 111)
  • technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.12 – godzina 9.00, zbiórka w szkole 8.15 (sala 111) – poprawa kwalifikacji
  • technik logistyk SPL.04 ¬- godzina 13.00, zbiórka w szkole 12.15 (sala 208) – poprawa kwalifikacji
  • technik organizacji turystyki – godzina 13.00, zbiórka w szkole 12.15 (sala 207) – poprawa kwalifikacji

Dokumentacja na komputerze

  • technik ekonomista EKA.04 – 12.06.2024 godzina. 8.00 zbiórka w szkole 7.15 (sala 202, 203)

W przypadku egzaminu polegającego na wypełnieniu dokumentacji oraz dokumentacji na komputerze prosimy pamiętać o dokumencie tożsamości ze zdjęciem wraz z numerem pesel, długopisach z czarnym wkładem, zakazie wnoszenia na salę egzaminacyjną telefonów komórkowych i innych urządzeń telekomunikacyjnych. Szczegółowy wykaz przyborów, które zdający może wnieść na salę egzaminacyjną wraz z listami zdających w poszczególnych salach zamieszczone są na tablicy ogłoszeń.

NA EGZAMINIE OBOWIĄZUJE STRÓJ GALOWY.

ETAP PISEMNY

4.06.2024

  • technik ekonomista EKA.04 – godzina 8.00, zbiórka w szkole 7.30 (sala 202, 203)
  • technik hotelarstwa HGT.03- godzina 10.00, zbiórka w szkole 9.30 (sala 203)
  • technik organizacji turystyki HGT.07– godzina 12.00, zbiórka w szkole 11.30 (sala 202, 203)
  • technik usług fryzjerskich FRK.01– godzina 14.00, zbiórka w szkole 13.30 (sala 202, 203)
  • technik przemysłu mody MOD.03 – 16.00, zbiórka w szkole 15.30 (sala 202)
  • technik logistyk SPL.01 – godzina 16.00, zbiórka w szkole 15.30 (sala 203)

ETAP PISEMNY

5.06.2024

  • technik logistyk SPL.01 – godzina 8.00, zbiórka w szkole 7.30 (sala 202, 203)
  • technik logistyk SPL.01 – godzina 10.00, zbiórka w szkole 9.30 (sala 203)
  • technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02– godzina 10.00, zbiórka w szkole 9.30 (sala 202)
  • technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02- godzina 12.00, zbiórka w szkole 11.30 (sala 202)
  • kucharz HGT.02 – godzina 12.00, zbiórka w szkole 11.30 (sala 203)
  • kucharz HGT.02 – godzina 14.00, zbiórka w szkole 13.30 (sala 202)
  • fryzjer FRK.01– godzina 14.00, zbiórka w szkole 13.30 (sala 203)
  • technik logistyk SPL.04 – godzina 16.00, zbiórka w szkole 15.30 (sala 203) – poprawa kwalifikacji

Na egzamin pisemny z użyciem komputera prosimy zabrać dokument tożsamości ze zdjęciem wraz z numerem pesel, długopis z czarnym wkładem. Obowiązuje zakaz wnoszenia na salę egzaminacyjną telefonów komórkowych i innych urządzeń telekomunikacyjnych.

NA EGZAMINIE OBOWIĄZUJE STRÓJ GALOWY.

EGZAMIN PRAKTYCZNY – WYKONANIE (technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, technik usług fryzjerskich, fryzjer, technik przemysłu mody – listy Zdających znajdują się na tablicy ogłoszeń na I piętrze)

W przypadku egzaminu polegającego na wykonaniu zadania egzaminacyjnego prosimy pamiętać o odzieży ochronnej, długopisie z czarnym wkładem, dokumencie ze zdjęciem wraz z numerem pesel.

W przypadku gastronomii uczeń zobowiązany jest do posiadania podczas egzaminu: kompletnego stroju kucharskiego (bluza/fartuch kucharski, spodnie kucharskie, zapaska i czapka kucharska), obuwia roboczego, 2 ścierek kuchennych oraz ważnego orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Wyposażenie na egzaminie praktycznym: dokumentacja/dokumentacja na komputerze

SPL.01 Obsługa magazynu kalkulator prosty, ołówek, gumka, linijka, temperówka

SPL.04 Organizacja transportu kalkulator prosty, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych kalkulator prosty, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie kalkulator prosty, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.07 Przygotowanie imprez i usług turystycznych kalkulator prosty, ołówek, gumka, linijka, temperówka

EKA.04 Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej kalkulator prosty, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.08 Obsługa klienta oraz rozliczenie imprez i usług: kalkulator prosty, ołówek, gumka, linijka, temperówka.

Trzymamy mocno kciuki.

Author: Nowy Ekonomik

Share This Post On
Skip to content