Wymagania edukacyjne przedmioty gastronomiczne
Wymagania edukacyjne 2023-2024
Technikum nr 3 – klasa I
Technikum nr 3 – klasa II
Technikum nr 3 – klasa III
Wymagania Prowadzenie usług gastronomicznych klasa 3.pdf
Wymagania Pracownia gastronomiczna klasa 3.pdf
Wymagania Podstawy gastronomii klasa 3.pdf
Wymagania Organizacja produkcji gastronomicznej klasa 3.pdf
Wymagania Dietetyka i aktywność ruchowa klasa 3 TŻ.pdf
Wymagania Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 3.pdf
Wymagania Bezpieczeństwo i higiena pracy w organizacji i usługach klasa 3.pdf
Technikum nr 3 – klasa IV
Wymagania Prowadzenie usług gastronomicznych klasa 4.pdf
Wymagania Podstawy gastronomii klasa 4 TŻ.pdf
Wymagania Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 4 TŻ.pdf
Wymagania Pracownia gastronomiczna przygotowywanie i wydawanie dań klasa 4 TŻ i UG.pdf
Wymagania edukacyjne Organizacja produkcji gastronomicznej klasa 4.pdf
Technikum nr 3 – klasa V
Szkoła branżowa nr 5 – klasa I
Wymagania Dietetyka i aktywność ruchowa.pdf
Wymagania Przyjmowanie i magazynowanie żywności klasa 1 Branżowa Szkoła Kucharz.pdf
Wymagania Pracownia gastronomiczna przygotowywanie i wydawanie dań klasa 1 Branżowa Szkoła Kucharz.pdf
Wymagania Podstawy gastronomii klasa 1 Branżowa Szkoła Kucharz.pdf
Wymagania Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii klasa 1K.pdf
Szkoła branżowa nr 5 – klasa II
Szkoła branżowa nr 5 – klasa III
Szkoła branżowa II stopnia
Wymagania Pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 1 BS2.pdf
Wymagania Podstawy gastronomii klasa 1 SB2 SB5.pdf
Wymagania Podstawy gastronomii klasa 2 BS2.pdf
Wymagania Planowanie żywienia i usług gastronomicznych klasa 1 SB2 SB5.pdf
Wymagania Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej klasa 2 BS2.pdf
Wymagania Organizacja produkcji gastronomicznej klasa 2 BS2.pdf
Wymagania BHP w gastronomii klasa 1 BS2.pdf