3TGHT3 3 Technik żywienia i usług gastronom. /Technik hotelarstwa
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:05- 7:50
BHP_uT-1/2
AWo
15
j_ang-2/2
WA
210a
prac_gast-1/4
MR
20
prac_gast-2/4
JL
25
1
8:00- 8:45
org_prodT-1/2
AWo
203
z_ang_hot-2/2
JW
28
prac_gast-1/4
MR
20
prac_gast-2/4
JL
25
2
8:55- 9:40
org_prodT-1/2
AWo
32
mat_
BW
209
mat_
BW
3211
chem_
JN
207
prac_gast-1/4
MR
20
prac_gast-2/4
JL
25
usł_dodat_-3/4
EN
202
3
9:50-10:35
j_wło-1/2
KKi
29
Pr_usł_gP-1/2
MK
32
pod_hotT-2/2
MN
103
mat_
BW
3211
biol_
AKo
111
prac_gast-1/4
MR
20
prac_gast-2/4
JL
25
usł_dodat_-3/4
EN
Szat.
4
10:45-11:30
hist_
IS
19
p_przed
KP
209
geog
MRo
3211
z_wych
MR
202
j_pol
EK
108
5
11:40-12:25
Pr_usł_gP-1/2
MK
210
j_wło-2/2
KKi
15
j_wło-1/2
KKi
113
Techpr_hot-2/2
PW
204
j_pol
EK
3107
biol_
AKo
Szat.
inf_-2/2
OT
202
6
12:40-13:25
inf_-1/2
IM
203
z_ang_hot-2/2
JW
28
j_ang-1/2
JD
204a
Techpr_hot-2/2
PW
204
j_pol
EK
3107
P_gastrT-1/2
AH
204a
P_i_po_śP-3/4
MPis
32a
P_i_po_śP-4/4
AH
33
7
13:30-14:15
fiz_
JK
105
j_ang-1/2
JD
204a
j_ang-2/2
WA
210a
basen-1/2
MRa
Basen 1
basen-2/2
KE
Basen 2
P_gastrT-1/2
AH
100
P_i_po_śP-3/4
MPis
210
P_i_po_śP-4/4
AH
33
8
14:20-15:05
j_wło-2/2
KKi
15
hist_
IS
19
basen-1/2
MRa
Basen 1
basen-2/2
KE
Basen 2
j_ang-1/2
JD
204a
P_i_po_śP-3/4
MPis
25
P_i_po_śP-4/4
AH
20
9
15:10-15:55
j_ang-2/2
WA
210a
Plan_żywP-1/2
MPis
209
Techpr_hot-2/2
PW
31
P_i_po_śP-3/4
MPis
25
P_i_po_śP-4/4
AH
20
10
16:00-16:45
3FKp/3TUR/32MF/3TGH/4LMp/rel_|b6b3_P
#3FKp/3TUR/32MF/3TGH/4LMp/rel_|b6b3
15
wych_fiz
MRa
Sala A1
Drukuj plan
wygenerowano 2022-09-18
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN