3TGHT3 3 Technik żywienia i usług gastronom. /Technik hotelarstwa
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:05- 7:50       BHP_uT-1/2 AWo 15
j_ang-2/2 WA 210a
prac_gast-1/4 MR 20
prac_gast-2/4 JL 25
1 8:00- 8:45       org_prodT-1/2 AWo 203
z_ang_hot-2/2 JW 28
prac_gast-1/4 MR 20
prac_gast-2/4 JL 25
2 8:55- 9:40 org_prodT-1/2 AWo 32 mat_ BW 209 mat_ BW 3211 chem_ JN 207 prac_gast-1/4 MR 20
prac_gast-2/4 JL 25
usł_dodat_-3/4 EN 202
3 9:50-10:35 j_wło-1/2 KKi 29 Pr_usł_gP-1/2 MK 32
pod_hotT-2/2 MN 103
mat_ BW 3211 biol_ AKo 111 prac_gast-1/4 MR 20
prac_gast-2/4 JL 25
usł_dodat_-3/4 EN Szat.
4 10:45-11:30 hist_ IS 19 p_przed KP 209 geog MRo 3211 z_wych MR 202 j_pol EK 108
5 11:40-12:25 Pr_usł_gP-1/2 MK 210
j_wło-2/2 KKi 15
j_wło-1/2 KKi 113
Techpr_hot-2/2 PW 204
j_pol EK 3107 biol_ AKo Szat. inf_-2/2 OT 202
6 12:40-13:25 inf_-1/2 IM 203
z_ang_hot-2/2 JW 28
j_ang-1/2 JD 204a
Techpr_hot-2/2 PW 204
j_pol EK 3107 P_gastrT-1/2 AH 204a P_i_po_śP-3/4 MPis 32a
P_i_po_śP-4/4 AH 33
7 13:30-14:15 fiz_ JK 105 j_ang-1/2 JD 204a
j_ang-2/2 WA 210a
basen-1/2 MRa Basen 1
basen-2/2 KE Basen 2
P_gastrT-1/2 AH 100 P_i_po_śP-3/4 MPis 210
P_i_po_śP-4/4 AH 33
8 14:20-15:05 j_wło-2/2 KKi 15 hist_ IS 19 basen-1/2 MRa Basen 1
basen-2/2 KE Basen 2
j_ang-1/2 JD 204a P_i_po_śP-3/4 MPis 25
P_i_po_śP-4/4 AH 20
9 15:10-15:55 j_ang-2/2 WA 210a Plan_żywP-1/2 MPis 209
Techpr_hot-2/2 PW 31
    P_i_po_śP-3/4 MPis 25
P_i_po_śP-4/4 AH 20
10 16:00-16:45 3FKp/3TUR/32MF/3TGH/4LMp/rel_|b6b3_P #3FKp/3TUR/32MF/3TGH/4LMp/rel_|b6b3 15 wych_fiz MRa Sala A1      
Drukuj plan
wygenerowano 2022-09-18
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum