4TŻgT3 4 Technik żywienia i usług gastronomicznych g
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:05- 7:50
1
8:00- 8:45
Pr_usł_gP
AWo
32
mat_
AWa
19
z_ang_gas-1/2
JW
28
2
8:55- 9:40
z_wych
AWo
103
Pr_usł_gP
AWo
32
Plan_żywP-1/2
AH
32
3
9:50-10:35
wych_fiz
SP
Sala B1
org_prodT
MPis
210
j_ang-1/2
JD
204a
inf_-2/2
MRat
202
Pr_usł_gP
AWo
32
Plan_żywP-1/2
AH
32
4
10:45-11:30
basen-1/2
SP
Basen 2
basen-2/2
KKa
Basen 1
Plan_żywP-1/2
AH
204a
z_ang_gas-2/2
JW
28
org_prodT
MPis
100
biol_
AKo
210
Plan_żywP-1/2
AH
32
5
11:40-12:25
mat_
AWa
3112
Plan_żywP-1/2
AH
100
z_ang_gas-2/2
JW
28
j_ang-1/2
JD
204a
inf_-2/2
MRat
203
his_
ES
110
Plan_żywP-1/2
AH
32
6
12:40-13:25
mat_
AWa
3112
Plan_żywP-1/2
AH
211
Plan_żywP-2/2
MK
32
his_
ES
204
org_prodT
MPis
100
biol_
AKo
202
7
13:30-14:15
j_pol
AS
3107
z_ang_gas-1/2
JW
28
Plan_żywP-2/2
MK
32
inf_-1/2
MRat
202
j_ang-2/2
WA
210a
org_prodT
MPis
31
Plan_żywP-2/2
MK
32
8
14:20-15:05
j_pol
AS
3107
Plan_żywP-2/2
MK
32
inf_-1/2
MRat
202
j_ang-2/2
WA
210a
biol_
AKo
210
Plan_żywP-2/2
MK
32
9
15:10-15:55
Plan_żywP-2/2
MK
32
wych_fiz
SP
Sala A
Plan_żywP-2/2
MK
32
Drukuj plan
wygenerowano 2022-09-18
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN