4TŻgT3 4 Technik żywienia i usług gastronomicznych g
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:05- 7:50          
1 8:00- 8:45   Pr_usł_gP AWo 32   mat_ AWa 19 z_ang_gas-1/2 JW 28
2 8:55- 9:40   z_wych AWo 103   Pr_usł_gP AWo 32 Plan_żywP-1/2 AH 32
3 9:50-10:35 wych_fiz SP Sala B1 org_prodT MPis 210 j_ang-1/2 JD 204a
inf_-2/2 MRat 202
Pr_usł_gP AWo 32 Plan_żywP-1/2 AH 32
4 10:45-11:30 basen-1/2 SP Basen 2
basen-2/2 KKa Basen 1
Plan_żywP-1/2 AH 204a
z_ang_gas-2/2 JW 28
org_prodT MPis 100 biol_ AKo 210 Plan_żywP-1/2 AH 32
5 11:40-12:25 mat_ AWa 3112 Plan_żywP-1/2 AH 100
z_ang_gas-2/2 JW 28
j_ang-1/2 JD 204a
inf_-2/2 MRat 203
his_ ES 110 Plan_żywP-1/2 AH 32
6 12:40-13:25 mat_ AWa 3112 Plan_żywP-1/2 AH 211
Plan_żywP-2/2 MK 32
his_ ES 204 org_prodT MPis 100 biol_ AKo 202
7 13:30-14:15 j_pol AS 3107 z_ang_gas-1/2 JW 28
Plan_żywP-2/2 MK 32
inf_-1/2 MRat 202
j_ang-2/2 WA 210a
org_prodT MPis 31 Plan_żywP-2/2 MK 32
8 14:20-15:05 j_pol AS 3107 Plan_żywP-2/2 MK 32 inf_-1/2 MRat 202
j_ang-2/2 WA 210a
biol_ AKo 210 Plan_żywP-2/2 MK 32
9 15:10-15:55   Plan_żywP-2/2 MK 32   wych_fiz SP Sala A Plan_żywP-2/2 MK 32
Drukuj plan
wygenerowano 2022-09-18
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum